Blow Dry Bar

Si želite svetleč gladek videz las, kot ga imajo zvezdnice na rdeči preprogi?
Viki’Place razkriva skrivnosti zvezdnic.

Obnovite svoje lase in jih zaščitite pred zimo s fen pričesko!

Naj vas ne daje več fobija ustvarjanja pričesk, ko ste poznali le kitko ali čopek. Vaše lase prepustite profesionalnim rokam frizerskega salona Viki’s place, kjer jih bodo umili z vrhunskimi preparati in jih stilsko in dovršeno sfeni rali v pravo mojstrovino, da bodo druge zavidale vam.
In na koncu vrhunec ob kavici v Blow Dry Baru. Izberite si skodran slog, popolnoma ravni videz, razmršen look ali kateri koli klasičen stajling ter v vsakodnevnih opravilih ali posebnih priložnostih obračajte poglede, z vašimi lasmi. 😉

Striženje

Ves čas se seznanjamo z novim tehnikam striženja in se izobražujemo na seminarjih doma in v tujini. Znane frizerske hiše s svojimi strokovnjaki nadgrajujejo naše znanje in zamisli.

Kljub temu pa ostajamo na svoji poti in svojo kreativnost združimo z vašo osebnostjo.

Pri oblikovanju pričeske vedno upoštevamo vaše želje, predlagamo pa vam podrobnosti, zaradi katerih bo vaš videz bolj oseben.

Lase lahko oblikujemo zelo različno, vedno pa mora biti strokovno, pri čemer je vedno v ospredju prijazno ravnanje z vašimi lasmi.

Barvanje

Najprej poskrbimo, da bodo vaši lasje zdravi, zato smo za vas izbrali zelo kakovostne barve Matrix, ki bodo zadovoljile vaš okus.

Tehnike barvanja, ki jih uporabljamo, so različne, a vedno v koraku s smernicami, predvsem pa z vašimi željami.

PRAMENI

Tehnike barvanja pramen so zelo različne in prilagojeni vaši želji. Predvsem želimo poudariti, da se po svetlenju z belilom vedno uporabljamo tonerje, ki omogočijo naraven videz vaših svetlih las.

Nega

moroccanoil.ai_

NEGA LAS MOROCCANOIL

Moroccanoil ponuja inovativne, enostavne za uporabo in rezultatsko uspešne formule, ki dramatično spremenijo vse vrste in tipe las v lepe, zdrave in naravno sijoče. Izdelki Moroccanoil, razviti v zadnjem desetletju, so hitro postali svetovna senzacija, ki so jo za svojo vzeli največji svetovni zvezdniki, modni, filmski in televizijski stilisti, uredniki najprepoznavnejših modnih revij in ženske po vsem svetu. Zgodba Moroccanoil se je začela z izjemno poškodovanimi lasmi soustanoviteljice Carmen Tal, kot posledica slabega barvanja. Prijateljica ji je ponudila pomoč in jo peljala v salon, kjer je doživela osupljivo zdravljenje z oljem, ki takoj preoblikuje lase iz poškodovanih v sijoče, gladke in obvladljive. Navdušena nad izjemnimi rezultati čudežnega olja, se je Carmen odločila, da bo raziskala to unikatno zdravljenje las in njegove prednosti delila z ženskami po vsem svetu.

MICRO MIST

Micro Mist je napredna naprava zdravljenja las, ki omogoča, da s pomočjo pare, toplote ter ohlajanja, kvalitetni hranilni balzami, ki se predhodno nanesejo na lase, uspešneje pronicajo v globino las.Topla para pomaga, da las vpije hranila, ki jih potrebujejo prazna mesta zaradi mehaničnih in kemičnih poškodb. Segreti mikro delci megle nežno odprejo las, da lahko vanj prodrejo hranilne maske. Hladna megla pomaga, da lasni korteks vpije toliko hranil, kot jih potrebuje, in zapira lasno kutikulo, s tem pa obdrži hranila v laseh.

Micro Mist blagodejno vpliva na lasišče ter povzroči, da so po terapiji lasje zdravi, gladki, mehki in svetleči. Izredno priporočljiva terapija s pomočjo Micro Mista je tudi po barvanju las, saj lase ponovno nahrani, barvo pa dlje časa ohranja ter ji dodaja poseben svetleč lesk. Dolžina terapije je odvisna od kvalitete lasa (od 12 min naprej).

micro_mist_logo
logo-caviar

CAVIAR ANTI – AGING ZA NEGO LAS

Predstavljamo vam edino pomlajevalno nego za lase z izvlečkom kaviarja. Profesionalna lasna kozmetika Alterna združuje moč narave, brez sulfatov, parabenov in ftalatov, s patentirano tehnologogijo Encimoterapijo, ki poskrbi, da so vaši lasje nahranjeni in negovani od znotraj. Lasje so že po prvi uporabi mehkejši, volnejši in lesketajoči.

Preizkusite lasno kozmetiko Alterna, katere solastnica je zvezdnica Katie Holmes.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment