Intraceuticals

Uporabljajo jo zvezdniki, dermatologi, plastični kirurgi in boljši kozmetični saloni po vsem svetu.
Terapija temelji na revolucionarni hiperbaricni kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo. Tretma zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemni rezultat je viden že takoj po prvi terapiji, priporoča pa se 6 terapij z uporabo pripadajoče kozmetike.

REJUVENATE

Tretma s hiperbaričnim kisikom linije Rejuvenate. Postavite se v vrsto na najpopularnejšem hollywoodskem seznamu. Prvi korak k preoblikovanju vaše kože. Odlično za vse tipe kože. Po tem hladilnem in pomirjevalnem tretmaju je učinek viden takoj.Koža bo dajala pomlajen videz in občutek, vidno bo dvignjena, z izboljšanim tonusom in hidrirana. Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov.

OPULENCE

Tretma s hiperbaričnim kisikom linije Opulence Postavite se v vrsto na najpopularnejšem hollywoodskem seznamu. Zahvaljujoč alfa arbutinu in skoncentriranemu C vitaminu posvetlite in izenačite temno, neenakomerno barvo kože. Zmanjšajte pigmentacijo,nastalo zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom. Vaša koža bo videti svetlejša, dvignjena in žareča.

ATOXELENE

Ciljni tretma, namenjen glajenju izraznih in drugih gub. Učvršča dviguje in oblikuje predele na čelu, okrog nosnih gub in ustnic, kjer nastajajo gube zaradi krčenja obraznih mišic. Argirelin, kot ključna sestavina tega seruma, bo poskrbel za zmehčanje obraznih mimičnih gub na čelu, okoli oči in ust. Izvaja se v kombinaciji s tretmajem Rejuvenate ali Opulence, ki je vključen v ceno.

CLARITY

Izjemni tretma bo naredil konec vašim težavam z aknami in mastno kožo. Fotosfingozin bo poskrbel za uravnavanje izločanja sebuma v koži in preprečil razvoj bakterij v koži, ki so razlog za vnetja (akne). Hialuronska kislina bo kožo navlažila, vitamini, aloe vera in zeleni čaj pa jo bodo pomirili in odpravili rdečino. Clarity »sensitive« pa je namenjen občutljivi koži

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment