Ultrazvočno čiščenje Ultrasonic in nega obraza z kolagensko terapijo

Ultrazvočno čiščenje obraza ali Ultrasonic globinsko čiščenje je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem funkcijo čiščenja kože. Ultrasonic je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine, ker ni več klasičnega “stiskanja”. Ultrasonic je neboleč in zelo priporočljiv tako za tiste s problematično kožo kot za vse, ki želite čisto kožo le primerno vzdrževati.

Ultrasonic nežno odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastana. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Valovanje deluje kot nežen in temeljit piliing, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije, odpravi strupe iz kože.

Primeren je za vse tipe kože, tako za aknasto kožo, kot problematično in zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža pa po tretmaju ne bo rdeča in razdražena, vendar ravno nasprotno. Za dobre rezultate pri problematični koži, je priporočljivo opraviti več (3 do 4) obiskov v nekaj tednih

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment