Skin regimen – napredna inovativna nega

Skin regimen – napredna inovativna nega

Inovativno nego obraza SKIN REGIMEN na bazi superživil in visoko tehnološko aktivnih sestavin za pomlajevanje kože. Nega zagotavlja revolucionarne rezultate v samo 30 minutah. Učinkovitost superhrane povečuje KABAT TEHNIKA, nevromuskulatorna metoda za aktivacijo kožnega tkiva in mišične napetosti.
Priporočamo serijo 2,4 ali 6 (enkrat na vsakih 15 dni) glede na biološko starost kože.

Zakaj je Skin Regimen linija tako uspešna?

Dr. Davide Bollati, mojster kozmetologije in ustanovitelj [ comfort zone ] je, navdihnjen z novimi pristopi k lepoti in dolgoživosti, zbral skupino različnih doktorjev in znanstvenikov, da bi predstavili nove smernice življenskih slogov, napredno nego kože, najnovejšo generacijo prehranskih dopolnil in različne načine, kako pomagati in preprečevati staranje kože.
To neverjetno skupino, ki je prispevala k raziskovanju in razvoju koncepta SKIN REGIMEN, pri ponudbi proizvodov in svetovanju, sestavljajo Dr. Filippo Ongaro, zdravnik in specialist proti staranju, Dr. Massimo Gualerzi, kardiolog, Dr. Mariuccia Bucci, nutridermatologist, Dr. Fulvio Marzatico, farmakolog and Ms. Jeanette Bronée, nutricionistka.
Team raziskovalcev zagovarja, da je vnetje primarni  in kronični vzrok za staranje kože. Skupaj z oksidacijo, ki napadajo proste radikale , glikacijo različnih sladkorjev in metilacijo v replikaciji DNK, zaradi česar koža zmanjša svoje regenerativne sposobnosti, zahteva učinkovit boj proti staranju kože nov, znanstveni in holističen pristop.

Kontaktiraj nas

Not readable? Change text. captcha txt