Varna zagorelost s sistemom za samoporjavitev Fantasy Tan in Famous Dave’s  – sanjsko zagorela polt končno tudi pri nas!

spray tan

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov staranja kože. Zato pametne ženske za privlačno zagorelost ne poležavajo na soncu. Strokovnjaki opozarjajo, da je pretirano sončenje škodljivo, vi pa bi vseeno hoteli biti zagoreli – izberite varno zagorelost s sistemom za samoporjavitev. Zagorelo polt lahko tako obdržimo vse do zimskih dni in to brez obiska v solariju ali pretiranega nastavljanja še zadnjim sončnim žarkom. Fantasy Tan in Famous Dave’s sta pionirja samoporjavitvenih sistemov in še danes slovita kot najboljša in najbolj naravna zagorela barva na trgu. Taht’so inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev z naravnim tenom. Prilagodi se vsakem tenu in doseže visez naravne zagorelosti, neguje kožo in je prijetnega vonja. In kar je najbolj privlačno in zanimivo, da so na voljo produkti za NOV NAČIN LIČENJA V SPRAJU , ki bodo polt vsakodnevno osvežili in podaljšali obstojnost.

Sun makeup je inovativen in sodoben koncept popolnega ličenja. Od danes lahko hkrati porjavite in negujete svojo kožo: lepa, porjavela polt bo trajala kar nekaj dni. Je eden prvih proizvodov na trgu, ki daje vaši polti izgled „naravne zagorelost“, ne maši por in poskrbi, da pusti na koži nežno, naravno sled.

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

1. KOLIKOKRAT MORAM PRITI NA TENIRANJE, DA BOM RJAVA?

Pri samem postopku teniranja, se obarva izključno povrhnjica, zato je to zdrav način zagorelosti. Porjavite že pri prvem teniranju, pri sami tehniki pa se uporabljajo različne barve, tako da se prilagajamo vašim željam.

2. ALI SE LAHKO ZGODI, DA PORJAVIM NEENAKOMERNO?

V kolikor upoštevate vse naše nasvete, do tega ne bi smelo priti. Na dan tretmaja se odsvetuje uporaba dezodoranta, ker se barva v tem primeru ne oprime pazduh. Odsvetuje se tudi direktna uporaba parfuma kjerkoli po telesu, saj alkohol v parfumu raztaplja barvo. Po teniranju ne priporočamo tuširanja ali športnih aktivnosti, saj koža rabi 4 ure, da razvije barvo.

3. NOSEČA SEM, ALI JE ZAME STRUPENO IN ŠKODLJIVO?

Tekočina za teniranje je povsem varna za uporabo. Glavna učinkovina, zaradi katere pravzaprav porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja.

4. ALI BOM ORANŽNA?

Ne, ker je na voljo več barvnih odtenkov. Tako se lahko odločimo za vam primerno barvo.

5. KAJ MORAM NAREDITI PRED TENIRANJEM?

Pred teniranjem morate doma narediti temeljit piling obraza in telesa. Pri samoporjavitvi se obarva le povrhnjica, če je le ta zadebeljena, se lahko začne neenakomerno spirati, v tem primeru ste lahko listasti.

6. ALI BO BARVA RAZVILA NEPRIJETEN VONJ, KOT PRI VEČINI SAMOPORJAVITVENIH SREDSTEV?

Rahel vonj se razvije, vendar vendar je daleč od neprijetnega. Vonj je odvisen tudi od kože – klasičen primer je parfum. Isti parfum na nekom diši, na drugem smrdi.

7. KOLIKO ČASA ZDRŽI BARVA?

7-10 dni in se enakomerno spira. Pred naslednjim obiskom teniranja se mora obstoječa barva popolnoma sprati.

8. KOLIKO ČASA TRAJA POSTOPEK?

Postopek traja cca. 20 minut. Pri nas dobite hlačke za enkratno uporabo. Samo teniranje traja 5-10 minut, nato se posušite in se takoj zatem oblečete v svoja oblačila. Nekaj ur znate imeti rahel lepljiv občutek na telesu, kar je normalno.

9. KAKO SE BARVA OBNAŠA NA SONCU, KAJ ČE GREM PO POSTOPKU NASLEDNJI DAN NA MORJE?

Pridobljena barva ne zagotavlja zaščite pred soncem, tako da je zaščitni faktor na morju obvezen! Barva se v vodi počasi spira, vi pa istočasno dobivate novo barvo, pridobljeno od sonca.

10. ALI BARVA PUŠČA SLEDOVE NA SVETLIH OBLAČILIH?

Da, vendar le prvi dan. Tekočina za porjavitev je rahlo obarvana, da vidimo, kje smo tenirali in kje ne. Prvi dan teniranja zato svetujemo temna ohlapna oblačila. Če barva kljub temu pride na tkanino, operite na 30°, barva bi se morala povsem izprati iz oblačil.

Kontaktiraj nas

Not readable? Change text. captcha txt
0