Vedno več moških manikuro ali depilacijo prsi prišteva k skrbi za čisto telo, torej jo vidi kot osnovno higieno. Trend lepšanja telesa pa je v velikem porastu: po zadnjih podatkih se za depilacijo najintimnejših delov telesa odloča že tretjina moških. Študija, ki so jo je izvedli pri Skin Health Alliance, je pokazala, da si 31,7 odstotka moških ureja intimne dele svojih teles, 10 odstotkov jih je celo priznalo, da si odstranjujejo tudi dlake na zadnjici. Pri tem se odločajo tako za puljenje dlak kot tudi za britje ali voskanje.

Veliko moških si odstranjuje dlake tudi z drugih delov telesa: 28,8 odstotka si jih ureja oziroma puli obrvi, prsni predel depilira 20,1 odstotka moških, 12,9 odstotka odstranjuje dlake s hrbta, dlake iz ušes in nosu pa odstranjuje kar 41 odstotkov moških.
Moški tudi priznavajo, da večkrat pokukajo v kozmetične torbice svojih partneric. Največ moških uporablja vlažilno kremo, tretjina moških priznava, da uporablja balzam za ustnice, pa tudi večje število izdelkov svoje boljše polovice, ki se uporabljajo za preprečevanje staranja kože.
V Viki’s Place vedno več moških si ureja obrvi. Tisti moški, ki dajo na svoj izgled.
Pa vi?

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment